Skip to content

Optimore is een fieldmarketing & support organisatie. Optimore verzorgt communicatie en klantcontact om bewoners en bedrijven te informeren en te verwelkomen als gebruiken op een netwerk. Optimore ontzorgt op het gebied van projectmanagement, projectexecutie, financiële netwerk administratie en ICT dienstverlening.

‘Think Local, Act Local’ is onze manier van marktbewerking die leidt tot groei. Voor optimaal resultaat is onze manier van werken gericht op de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste manier.

Het succes van Optimore is gebaseerd op kennis, kunde, focus, commitment en gewoon doen!

Visie

Het proces rondom de aanleg en het gebruik van nutsvoorzieningen zoals glasvezel en andere infrastructuren draait bij veel netwerkeigenaren en aannemers om operational excellence; Foutloos, op tijd en tegen de laagste kosten.

Vaak zien we dat die focus op procesoptimalisatie leidt tot de inzet van verkoopkanalen met KPI’s die zich voornamelijk richten op kostenbesparing en personeelsreductie. Hierdoor blijven waardevolle kansen onbenut om het maximale te halen uit natuurlijke en spontane contactmomenten. Het resultaat? Een keurig opgeleverd project met een te lage bezetting en een lagere conversie dan vooraf ingeschat.

Tevreden gebruikers converteren beter
Onderzoek toont aan dat een verhoging van de klanttevredenheid, leidt tot hogere conversie. Daarom geloven wij dat een succesvolle marktbewerking valt of staat met het realiseren van klantgerichtheid gedurende het hele proces. Optimore richt zich, daarom, op heldere (proces)communicatie en accurate financiële afhandeling. Optimore is met haar dienstverlening aanvullend op de “operational excellence” gebaseerde werkprocessen bij opdrachtgevers.

Bij Optimore beschikken we over de kennis, expertise en systemen om onze opdrachtgevers, met name netwerkeigenaren / aannemer, te ondersteunen bij hun lokale projectuitvoering en gerichte marktbewerking. Hierbij ontwikkelen we effectieve strategieën afgestemd op specifieke doelgroepen en zijn we in staat om optimaal gebruik te maken van de lokale situatie.

Samen creëren we succes op lokaal niveau.

Meer informatie?

neem contact op
Back To Top