Skip to content

Tevreden gebruikers dankzij heldere communicatie tijdens aanleg- en gebruiksfase door netwerkcommunicatie, klantenservice en lokale aanwezigheid.

Optimore is het loket voor bewoners en bedrijven die een aansluiting wensen of een vraag hebben. Tijdens de uitrol van netwerken zoals glasvezel verzorgt Optimore het projectmanagement en heeft afstemming met opdrachtgever (netwerkeigenaar), aannemer en lokale stakeholders.  Bij communicatie met eindgebruikers (bewoners en bedrijven) wordt onder andere gebruik gemaakt van het communicatielabel “Digitale Stad”.

Netwerkcommunicatie & leadgeneratie

Voor en tijdens de uitrol van netwerken verzorgt Optimore netwerkcommunicatie die erop gericht is om op het juiste moment relevante informatie te delen met bewoners en bedrijven. Bij de start van het project en/of in de voorbereidingsfase wordt informatie verzameld zodat de communicatie op een later moment effectief, efficiënt en klantgericht is. In afstemming met opdrachtgevers (netwerkeigenaren) worden acties bedacht om na oplevering van een project de netwerkbezetting of het netwerkgebruik te verhogen. Dit om het rendement van investeringen sneller terug te verdienen.

Klantenservice

Klantenservice-medewerkers van Optimore zijn goed op de hoogte van de dynamiek in elk project en bij elke opdrachtgever. Zij hebben per adres de planning en opleverstatus inzichtelijk en kunnen daarmee vragen van bewoners en bedrijven goed beantwoorden. Elk contactmoment wordt project of opdrachtgever specifiek vastgelegd in het ticket-systeem. Hierdoor is inzichtelijk hoeveel klantcontact er voor de betreffende projecten en/of opdrachtgevers wordt verricht.

Lokale aanwezigheid & retail

Indien relevant is Optimore lokaal aanwezig. Dit kan tijdens uitrol zijn om bewoners of bedrijven te informeren over het aanlegproces en de planning, of op het moment dat bijvoorbeeld de eerste netwerk aansluiting klaar is voor gebruik.

Bij uitrol van glasvezel wordt regelmatig een samenwerking aangegaan met providers zodat bewoners snel gebruik kunnen maken van de opgeleverde glasvezelverbinding.

Meer informatie?

neem contact op
Back To Top